Vi skapar rummen, du fyller dem med liv.

För oss handlar det inte bara om vackra hus och miljöer, vi försöker berika människors liv genom att tillsammans med våra kunder utveckla den plats vi kallar hemma.

En personlig och lokal husleverantör med hela byggprocessen i egen regi? Det är vi, och vi är glada att du hittat hit!

Här har vi samlat våra egna alster

Följ med in på bygget!

Läs mer om hur vi skapar våra hem

Titta in hemma hos Erik & Jenny

Kort om oss

Vad som i starten var ett traditionellt byggföretag har under åren utvecklats till att idag vara en lokal husleverantör med egen fabrik och en unik byggprocess.

Idag hjälper vi våra kunder med att skapa hus med rum för livet, här i Jämtland, Härjedalen.

Hållbar byggprocess

Personligt & Lokalt

Nyckelfärdigt på riktigt

Våra husmodeller

Noggrant utvalda och skapde för att passa en mängd olika livsstilar, platser och behov. Här ska livet levas där varje kvadratmeter ska bidra till ett rikare liv och samtidigt förgylla platsen de placeras på.

Stomtillverkning eller egenritat?

Vill du snickra huset själv eller är du exploatör och planerar för ett större projekt inom lägenhetskomplex eller fritidshusområden? Vi har gedigen erfarenhet av att tillverka stommar för både privatpersoner och fastighetsbolag där vi levererar färdiga husblock som du sedan ansvarar för att montera och färdigställa själv. Vi kan självklart också vara ansvariga för montaget eller färdigställande om du önskar det.

Kontakta oss om du letar en samarbetspartner till ditt projekt.

Projekt till salu

Vi bygger också våra egna projekt som sedan säljs som färdiga hus att flytta in i. Vi har då och då även tomter att erbjuda dig som vill bygga nytt. Klicka dig vidare för att se vad som finns just nu.

Här tar vi första steget

Det här kan vara din början på något fantastiskt, låt oss prata mer om dina drömmar och visioner. Vi ser en första kontakt som ett steg i rätt riktning, kanske står du där nyinflyttad snart?